Umów się na badanie Prenatal testDNA

  • 1. Badanie
  • 2. Lokalizacja
  • 3. Termin wizyty
  • 4. Dane kontaktowe
Wybierz pakiet:
Wybierz miejsce badania:
Wybierz lokalizację
Podaj adres wizyty domowej
Dostępne godziny przyjęć:
  • 7
  • 7:30
  • 8
  • 8:30
  • 9
  • 9:30
  • 10
  • 10:30
  • 11
  • 11:30
  • 12
  • 12:30
  • 13
  • 13:30
  • 14
  • 14:30
  • 15
  • 15:30
  • 16
  • 16:30
  • 17
  • 17:30
  • 18
  • 18:30
  • 19
  • 19:30
  • 20
  • Dowolne godziny
Dostępne godziny przyjęć:
  • 6
  • 6:30
  • 7
  • 7:30
  • 8
  • 8:30
  • 9
  • 9:30
  • 10
  • 10:30
  • 11
  • 11:30
  • 12
  • 12:30
  • 13
  • 13:30
  • 14
  • 14:30
  • 15
  • 15:30
  • 16
  • 16:30
  • 17
  • 17:30
  • 18
  • 18:30
  • 19
  • 19:30
  • 20
  • 20:30
  • 21
  • Dowolne godziny
Wysłanie formularza nie zobowiązuje do zakupu. W każdej chwili możesz zmienić dane swojej rezerwacji.
Administratorem danych podanych w formularzu jest TESTDNA sp. z o.o. z siedzibą: ul. Feliksa Bocheńskiego 38a, 40-859 Katowice, o numerze REGON: 243413225, NIP: 634-282-27-48, KRS: 0001091570, e-mail: biuro@testDNA.pl , tel.: 32/ 445-34-26. Pokaż całość >>

Przekazane nam dane będą wykorzystane w celu: 1) umówienia wizyty w placówce testDNA Laboratorium lub u któregoś z partnerów współpracujących (podstawa: art. 6 ust. 1 lit b) rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz. Urz. UE L 2016, Nr 119) – w dalszej części RODO); 2) dochodzenia i obrony przed ewentualnymi roszczeniami (podstawa: art. 6 ust. 1 lit. f) RODO); 3) odpowiedzi na zadane nam pytania i weryfikacji tożsamości osoby (podstawa: art. 6 ust. 1 lit b) RODO; Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże może stanowić warunek udzielenia odpowiedzi na zadane pytania lub realizację usługi. Dane te mogą zostać przekazane podmiotom współpracującym w celu realizacji zleconej nam usługi. Szczegółowe informacje nt. przetwarzania danych osobowych znajdziesz tutaj https://prenataltestdna.pl/polityka-prywatnosci/

Prenatal testDNA Opinie o nas

opinie o testdna prenatal testDNA, prenatal test dna opinie, prenatal testdna opinieMarka testDNA działa od 2003 roku i do tej pory wykonaliśmy analizy dla blisko 500 000 Pacjentów. Zapraszamy do zapoznania się z opiniami o nas oraz do dodania opinii.

Spis treści:

 

Opinie

Zobacz więcej opinii w Google >>

 

Dziękujemy za opinię!

Wszystkie opinie są dla nas ważne. Pomagają nam dbać o zadowolenie naszych Pacjentek i podnosić jakość naszych usług.

Jeśli chcesz, możesz też dodać swoją opinię w naszej wizytówce Google tutaj >>

„Od początku ciąży wiedziałam, że zrobię testy wolnego DNA płodu zanim pójdę na badania prenatalne. To moja druga ciąża i pierwsza odkąd skończyłam 40 lat dlatego miałam wiele wątpliwości i obaw. Wybrałam pakiet Karyo Plus i test niczego nie wykrył, wszystko jest w porządku. Odetchnęłam z ulgą i już spokojniejsza szłam na test pappa. Do tego wynik był szybciej niż się spodziewałam, 7 dnia od pobrania próbki. Polecam wszystkim.”

O.D.
15.07.2024 r.
.

Cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie

testDNA

„Z całego serca polecam wykonanie badania❤️. Właśnie odebrałam wynik i kamień spadł mi z serca, wszystko jest w porządku. W badaniach prenatalnych wystraszyły mnie wyniki pappy, co też mogło być związane z moim wiekiem. Obsługa przemiła, panie konsultantki odpowiedziały na moje wszystkie pytania i wątpliwości. Dziękuję całemu zespołowi testDNA.”

Anna
26.06.2024 r.
.

Pani Anno, dziękujemy i cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Pozdrawiamy serdecznie

testDNA

„Mam 39 lat i straciłam ciążę. Dzisiaj się dowiedziałam, że czekam na narodziny zdrowej Córeczki. Odebrałam prawidłowy wynik badania prenatalnego. Dziękuję.”

Mama
21.05.2024 r.
.

Dziękujemy, cieszymy się, że mogliśmy pomóc.

testDNA

„Test poleciła mi znajoma i nie żałuję wyboru. Wynik otrzymałam w 5 dni, nic nie wykrył więc jestem spokojna. M.”

M.
20.05.2024 r.
.

Dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie!

testDNA

„Czułam się zaopiekowana od pierwszego kontaktu po wydanie wyniku (który był przed czasem). Dziękuję całemu zespołowi testDNA, teraz jestem spokojna.”

Szczęśliwa Mama
6.05.2024 r.
.

Dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie!

testDNA

„Badanie zrobiłam po nieprawidłowym wyniku pappa i wysokim ryzyku trisomii 21. Wynik prawidłowy, teraz możemy już na spokojnie czekać na narodziny zdrowego dziecka. Konsultantki bardzo pomocne i miłe, dziękuję.”

Marzena
24.04.2024 r.
.

Pani Marzeno, dziękujemy za opinię i pozdrawiamy serdecznie.

testDNA

„Badanie wykonałam ze względu na wiek 39 lat. Chciałam mieć sprawdzone wszystko zanim pójdę do lekarza na pappę. Na szczęście wszystko w porządku, idę na badania już ze spokojem.”

MM
23.04.2024 r.
.

Dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie 🙂

testDNA

„Pobranie krwi 28.03., wynik 5.04. więc sporo przed czasem, a po drodze były święta. Na szczęście negatywny i ulga nie do opisania. Dziękujemy.”

Beata
11.04.2024 r.
.

Pani Beato, dziękujemy za podzielenie się opinią. Pozdrawiamy serdecznie

testDNA

„Pobranie próbki w poniedziałek, dzisiaj dostałam wynik - zdrowa córeczka. Polecam wszystkim mamusiom.”

Anna
22.03.2024 r.
.

Pani Anno, dziękujemy za podzielenie się opinią.

testDNA

„Wynik ekspresowo, wszystko w porządku. Teraz mamy spokój na cały czas ciąży.”

Natka
19.03.2024 r.
.

Dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie!

testDNA
A Ty jak oceniasz testDNA?
 
 
Strona 1 z 2:
«
 
 
1
2
 
»
 
Oceń